Egy roncsból mentette ki a kétéves kislányt a csinos szóvivő az M0-áson

Vágólapra másolva!
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét legtöbben a tévéből ismerik, most azonban ő maga volt az egyik főszereplője a mentésnek. Szolgálaton kívül, a barátnőjével és annak szintén rendőr férjével indultak vásárolni, amikor megcsúszott előttük egy autó és árokba csapódott.
Vágólapra másolva!

A Borsnak beszélt Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról, hogy mi történt hétvégén, amikor a semmiből egyszer csak azt látták, ahogy egy autó megcsúszik előttük az úton, majd a feje tetején állt meg az árokban:

- mondta a szóvivő, aki azonnal félreállt és gondolkodás nélkül a felborult autóhoz szaladtak, az utasaival együtt.

A felborult autó. Forrás: police.hu

A szóvivő a mentés részleteiről azt mondta, hogy

az apuka adta ki nekik a kislányt egy résen, amin aztán saját magát is ki kellett préselnie.

Mentés közben újabb segítség érkezett a felborult autóhoz, a XVIII. kerületi kapitányság két női munkatársa is arrafelé jártak és azonnal megálltak, ahogy látták a bajt.

Forrás: police.hu

- mondta Szabóné Berki Bianka, aki eközben a társaival a forgalmat is irányította. A kislányt a mentők elővigyázatosságból bevitték a kórházba, hogy kivizsgálják.

A lap úgy tudja, hogy a férfi autója, egy belső sávban előző kocsi miatt válhatott irányíthatatlanná.

Ennek az autónak a sofőrje is megállt a helyszínen, hogy segítsen. A szóvivő a lapnak elmondta továbbá azt is, hogy nem először segített már bajbajutottakon, többször köszönték már meg a segítségét bajba került emberek.

Szabóné Berki Bianka Forrás: police.hu

A bajba került állatok mellett sem megy el szó nélkül Szabóné Berki Bianka,

akinek a parancsnoka már nem lepődik meg azon, hogy azért nem sikerül időben megérkezni a munkahelyére, mert kóbor kutyáknak, sünnek, vagy az autópálya közelében mászkáló őznek intéz segítséget.