EU

Deutsch Tamás inkább megint bocsánatot kért, mindenkitől is, csak ne zárják ki

Csak legyen már vége az EP néppárti frakciójából való kizárását célzó kezdeményezésnek.

2020.12.15 16:26ma.hu

Deutsch Tamás levelet írt az Európai Parlament néppárti képviselőcsoport tagjainak, miután az EP néppárti frakciójából való kizárását kezdeményezték.

Levelét változtatás nélkül, eredeti formájában közöljük:

Kedves Képviselőtársaim!

A képviselőcsoportunk múlt heti ülésén megkezdett vita folytatásaként engedjék meg, hogy tisztázzam az álláspontomat egy korábbi interjúban tett kijelentésem kapcsán.

Először is szeretném megismételni a bocsánatkérésemet Manfredtől és valamennyi képviselőtársamtól. Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni - sem képviselőcsoportunk vezetőjét, sem frakciónk akár egyetlen tagját is, sem pedig a politikai családunkat.

A megfogalmazás helytelen volt a részemről, amiért elnézést kérek. Az általam használt szerencsétlen összehasonlítást visszavonom.

Remélem, hogy fel tudjuk oldani a feszültségeket és folytatni tudjuk a közös munkánkat az Európai Unió erősítése érdekében, különösen egy olyan válsághelyzetben, amikor az egységre minden korábbinál nagyobb szükségünk van.

Tisztelettel,

Deutsch Tamás

Brüsszel, 2020. december 15.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.