Többszer verte meg rokkant apját a Sümeg mellett élő férfi, volt hogy majdnem meg is ölte

Vágólapra másolva!
Hónapokon keresztül tartotta rettegésbe apját egy férfi egy Sümeg melletti településen. Verte és meg is alázta a rokkant, nehezen mozgó idős embert.
Vágólapra másolva!

A férfi, akinek nyolc éve nem volt munkája, ellenben rendszeresen ivott, jó ideje rossz viszonyban volt rokkant apjával.

A fiú többször meg is verte az apját, olyan is előfordult, hogy a nála gyengébb férfit fellökte és meg is rúgta. Az apa ezeket úgy szégyellte, hogy még a feleségének sem mondta el.

Áprilisban, az ismét részeg férfi, az ágyra lökte az apját, majd

a nyakát megfogva, azzal fenyegette, hogy megöli. Pont ekkor lépett be a fiú anyja, aki azonnal lerángatta férjéről a fiát.


Egy hónappal később a fiú többször kért pénzt apjától, de nem kapott. Amikor részegen hazaért, azt mondta az apjának:

Erre az idős férfi a fiához vágta a kezében lévő zsemlét, aki erre ismét azt üvöltötte neki, hogy meg fogja ölni, és üldözni kezdte a fürdőszobáig. Az idős férfi oda még be tudott menekülni, de az ajtót már nem tudta magára zárni.

A fiatalabb férfi az ajtót benyomva benyomult utána, késsel a kezében. Az idősebb férfi a földre esett, a fia pedig megvágta a fülét, majd a tompa végét a nyakához szorította, és azt üvöltötte neki, hogy megöli.

A verésnek ismét az anyja vetett véget, aki ruhájánál fogva elrántotta a fiát, elvette tőle a kést, majd két pofonnal a szobájába zavarta.

A fiút tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönre ítélhetik.